Stacks Image 2288

Stacks Image 1799
YouAsMe Filosofie
Stijl je suf!


YouAsMe is een fashionstore waar je als ware shopaholic je hart op kunt halen. De mix van de intimiteit van een dorp gekoppeld aan het merken aanbod van een stad. Zodra je de winkel binnenstapt voel je je op je gemak door de huiselijke sfeer. Het gezellige en deskundige team van YouAsMe helpt je graag om een leuke outfit samen te stellen maar uiteraard ben je ook van harte welkom om zelf lekker rond te snuffelen. Direct naast de winkel ligt een ruime parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren.

Een complete collectie kleding, sieraden, tassen en schoenen van de meest up-to-date merken wordt je aangeboden. Er wordt veel gedaan om deze collectie fris te houden. Zo bezoeken we nationale en internationale modebeurzen met de nieuwste trends op gebied van kleding, schoenen en accessoires waarbij nieuwe onbekende merken gespot worden. Wekelijks wordt een nieuwe collectie geleverd en creëren we zelf bijpassende sieraden. De doelgroep is van jong tot oud en van moeder tot dochter.

Een sterk punt van YouAsMe is het origineel ingepakte kado en de graag gewilde kadobon; dus heb je zelf eigenlijk even niks nodig maar ben je wel op zoek naar een leuk kado? Verras iemand met een fashion-item van YouAsMe!


Is dit ook helemaal YOU? Kom dan naar onze fashion ‘snoepwinkel’ toe!


Debby Duijndam

YouAsMe is opgericht door Debby Duijndam. De passie voor sieraden en fashion zit er bij Debby al van jongs af aan in. Na het afronden van diverse mode vakopleidingen opent Debby haar eerste boetiek op 16 september 2010. De meest toonaangevende fashion store van Bleiswijk is een feit; YouAsMe vertegenwoordigt een stoere maar vrouwelijke collectie van uiteenlopende merken.
Na twee en half jaar groeit YouAsMe uit haar jasje en wordt de nieuwe winkel verderop in de Dorpsstraat geopend. De fashion store van 150 M2 is de nieuwe place to be!


Service met Stijl


YouAsMe Service

Service is bij YouAsMe vanzelfsprekend. Ons team staat voor je klaar om je op een prettige, ongedwongen manier te adviseren en te begeleiden om tot een juiste kledingkeuze te komen. Wanneer je niet tevreden bent over jouw aankoop, kun je die binnen 5 werkdagen terugbrengen en krijg je je volledige aankoopbedrag terug.

Ondanks onze uiterste zorg en controle kan het gebeuren dat ons een materiaal- of productiefout ontgaat. Bij klachten proberen we altijd tot een passende oplossing te komen.